Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΕΚΟΙΜΗΘΗ Ο ΑΓΙΟΣ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ

Σήμερον και περί ώραν 7.30 π.μ. εξεδήμησεν εις Κύριον ο πολιός γέροντας Μητροπολίτης πρ. Κισάμου & Σελίνου Ειρηναίος Γαλανάκης, σε ηλικία 102 ετών. 
Μ. Πέμπτη στις 12.00 το μεσημέρι θα ταφεί ο Άγιος Ειρηναίος στην Κίσαμο. Η σωρός του θα τεθεί σε προσκύνημα εις τον Ι. Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου από σήμερα το απόγευμα στις 18.00!!

1 σχόλιο:

  1. Έχω γνωρίσει καλούς παπάδες και κακούς παπάδες, δεν έχει λοιπόν σημασία το σχήμα, καθεαυτό. Ένας Άνθρωπος με κεφαλαίο το «Α» πρέπει να ήταν αυτός ο Ειρηναίος... Πάντα άκουγα εξαιρετικές γνώμες, ακόμα κι από τους πιο αυστηρούς, γι’ αυτόν τον παπά που μπήκε μπροστά, αναζητώντας την ανάπτυξη και την προκοπή μέσα από τη Δικαιοσύνη και τη βοήθεια του Θεού, για όποιους, τέλος πάντων τη ζητούσαν αυτή τη βοήθεια, χωρίς μισανθρωπισμό, χωρίς αποκλεισμούς.

    Δικαιοσύνη!

    Και δεν είναι εύκολο για κάποιον εν ζωή να τον αγαπάνε οι πάντες και να μην ακούς κακή κουβέντα από τους μοχθηρούς και τους μνησίκακους. Πρόθυμος πάντα για να τον συμβουλεύονται οι «ταγοί». Άλλο ζήτημα που δεν άκουγαν τις συμβουλές του, αυτοί οι «ταγοί» και δεν πορευόμαστε με Δικαιοσύνη και ιδού τα αποτελέσματα...

    Η κατρακύλα συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή